FILLERS SOLNA

Vi är specialister på Fillersbehandlingar, vi hjälper dig med till exempel läppförstoring, bearbetning av rynkor eller ökade konturer i ansiktet. Behandlingen styrs av dina önskemål! 

Fillers Solna - utfört med högsta kvalité!

Vi på F!llers är specialister inom Fillers Solna, hos oss får du korrekt hjälp utifrån anvisningar och standarder som finns i Sverige. Därför säkerställer vi ett utförande av högsta kvalité utan några komplikationer. Där slutresultatet är precis som du önskade! 

Enligt lag utför vi alltid en konsultation i förväg innan din behandling inom Fillers Solna, konsultationen ska göras senast 48h innan behandlingen och denna är giltig i 6 månader. Hittar du ingen tid som passar för konsultation hos oss, kontakta oss så ser vi till att fixa det. Det tar 15 minuter.

FILLERS SOLNA

BEHANDLINGAR ENLIGT DINA ÖNSKEMÅL

Fillers Solna - Vi hjälper dig nå dit du önskar

Oavsett vad du önskar eller vilka mål du har med behandlingen inom Fillers så finns vi på F!llers för dig till hands. Tanken är att du ska kunna nå utseendet du drömmer om samt att du ska må bra efter din behandling. Därför har vi endast personal som innehar korrekta utbildningar och certifieringar för ändamålet och  produkter samt tillbehör av högsta kvalité så att du ska känna dig trygg när du besöker oss under din Fillers behandling!

Innehar alla utbildningar och certifieringar som behövs inom yrket. En behandling hos F!llers är en säker behandling!

Vi vill att du ska vara nöjd! Dina önskemål styr och vi finns alltid tillgängliga med råd och tips för att du utifrån dina förutsättningar och möjligheter ska nå dit du vill!

Botox Stockholm
FILLERS CLINIC

Mängder med Skönhetsbehandlingar utförda av certifierad personal!

 

Öppettider

Måndag - Fredag
07:00 -18:00

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Välkommen till Fillerskliniken, där vår grundare och drivkraft, Jian Amiri, står bakom vår framgångsrika verksamhet med över ett decenniums erfarenhet från några av Sveriges mest krävande akutenheter, inklusive Huddinge sjukhus, St Görans sjukhus och Danderyds akutmottagning. Med en solid grundutbildning som sjuksköterska från Röda Korsets Högskola och en specialisering inom medicin från det prestigefyllda Karolinska Universitetssjukhuset, kombinerar vår grundare djup medicinsk kunskap med en passion för patientvård.