TRÅDLYFT ÖSTERMALM

Trådlyft Östermalm är den revolutionerande metoden för att uppnå en naturligt föryngrande effekt utan kirurgi. På Fillers Clinic erbjuder vi den senaste tekniken och expertisen för att ge dig de bästa resultaten med minimal återhämtningstid. Upptäck hur trådlyft kan förvandla ditt utseende och förstärka ditt självförtroende.

Trådlyft Östermalm - Fördelarna med att välja trådlyft över traditionella metoder

I en värld där skönhet och ungdomlighet ständigt är i fokus, letar vi ständigt efter de mest effektiva och säkra behandlingarna. Fillers Clinic är stolt över att introducera en av de senaste innovationerna inom estetiska behandlingar – Trådlyft.

Vad är trådlyft?

Trådlyft är en banbrytande teknik där tunna trådar placeras under huden för att ge ett omedelbart lyft och förbättra hudens fasthet och elasticitet. Till skillnad från traditionella ansiktslyft kräver Trådlyft ingen kirurgi, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för de som vill undvika invasiva ingrepp.

TRÅDLYFT ÖSTERMALM

LÅNGVARIGA RESULTAT MED VÅR TOPPMODERNA TEKNIK.

Trådlyft Östermalm - återhämtning och vad man kan förvänta sig efter behandlingen

Fördelar med trådlyft hos Fillers Clinic:

  1. Icke-kirurgisk behandling: Minimera återhämtningstiden och undvik komplikationerna som kan komma med kirurgiska ingrepp.
  2. Omedelbara resultat: Se en märkbar skillnad direkt efter behandlingen.
  3. Naturligt utseende: Resultaten är subtila, ger ett förnyat utseende utan att det ser ”gjort” ut.
  4. Långvariga resultat: Effekterna kan variera beroende på individ, men många patienter ser resultat som varar i upp till 18-24 månader.
  5. Erfarna specialister: Fillers Clinic team av experter har genomgått omfattande utbildning i Trådlyft-tekniken.
FILLERS CLINIC

Mängder med Skönhetsbehandlingar utförda av certifierad personal!

 

Öppettider

Måndag - Fredag
07:00 -18:00

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Välkommen till Fillerskliniken, där vår grundare och drivkraft, Jian Amiri, står bakom vår framgångsrika verksamhet med över ett decenniums erfarenhet från några av Sveriges mest krävande akutenheter, inklusive Huddinge sjukhus, St Görans sjukhus och Danderyds akutmottagning. Med en solid grundutbildning som sjuksköterska från Röda Korsets Högskola och en specialisering inom medicin från det prestigefyllda Karolinska Universitetssjukhuset, kombinerar vår grundare djup medicinsk kunskap med en passion för patientvård.