FOXY EYES SUNDBYBERG

Foxy Eyes Sundbyberg på Fillers Clinic: En innovativ behandling som lyfter ditt blick och ger dig den önskade ’uplifted’ ögonlooken. Boka tid nu för att framhäva din skönhet!

Foxy eyes Sundbyberg - den moderna tekniken för en förförisk blick.

I en värld där skönhet och ungdomlighet ständigt är i fokus, letar vi ständigt efter de mest effektiva och säkra behandlingarna. Fillers Clinic är stolt över att introducera en av de senaste innovationerna inom estetiska behandlingar – Trådlyft.

Vad är trådlyft?

Trådlyft är en banbrytande teknik där tunna trådar placeras under huden för att ge ett omedelbart lyft och förbättra hudens fasthet och elasticitet. Till skillnad från traditionella ansiktslyft kräver Trådlyft ingen kirurgi, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för de som vill undvika invasiva ingrepp.

FOXY EYES SUNDBYBERG

INVESTERA I ETT UNGDOMLIGT OCH PIGGT UTSEENDE MED FILLERS CLINIC.

Foxy eyes Sundbyberg - så fungerar behandlingsprocessen.

Fördelar med trådlyft hos fillers clinic:

  1. Icke-kirurgisk behandling: Minimera återhämtningstiden och undvik komplikationerna som kan komma med kirurgiska ingrepp.
  2. Omedelbara resultat: Se en märkbar skillnad direkt efter behandlingen.
  3. Naturligt utseende: Resultaten är subtila, ger ett förnyat utseende utan att det ser ”gjort” ut.
  4. Långvariga resultat: Effekterna kan variera beroende på individ, men många patienter ser resultat som varar i upp till 18-24 månader.
  5. Erfarna specialister: Fillers Clinic team av experter har genomgått omfattande utbildning i Trådlyft-tekniken.
FILLERS CLINIC

Mängder med Skönhetsbehandlingar utförda av certifierad personal!

 

Öppettider

Måndag - Fredag
07:00 -18:00

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Välkommen till Fillerskliniken, där vår grundare och drivkraft, Jian Amiri, står bakom vår framgångsrika verksamhet med över ett decenniums erfarenhet från några av Sveriges mest krävande akutenheter, inklusive Huddinge sjukhus, St Görans sjukhus och Danderyds akutmottagning. Med en solid grundutbildning som sjuksköterska från Röda Korsets Högskola och en specialisering inom medicin från det prestigefyllda Karolinska Universitetssjukhuset, kombinerar vår grundare djup medicinsk kunskap med en passion för patientvård.