Fillers Käklinje

Ge ditt ansikte en starkare och mer definierad käklinje med fillers. Denna moderna estetiska behandling erbjuder en omedelbar förbättring, skräddarsydd för att komplettera dina naturliga drag och förstärka ditt ansiktes konturer.

Behandlingens Fördelar

 • Definierad Käklinje: Skapa en skarpare och mer framträdande käklinje som ger en estetisk balans till ditt ansikte.
 • Balans och Symmetri: Korrigera asymmetrier och ge ditt ansikte en mer harmonisk profil.
 • Icke-Kirurgiskt Alternativ: En säker och effektiv lösning utan den risk och återhämtning som kommer med kirurgiska ingrepp.
 • Anpassningsbar: Möjligheten att finjustera resultatet över tid för att upprätthålla eller förändra ditt utseende.

Process & Säkerhet

Vår process börjar med en noggrann hygienrutin och användning av endast de bästa produkterna på marknaden. Behandlingen utförs av vårt team av legitimerade sjuksköterskor och erfarna specialister, vilket garanterar högsta möjliga säkerhetsstandard och kvalitet.

Individuell Konsultation

Innan din behandling inleds, genomför vi en personlig konsultation. Här diskuterar vi dina önskemål, utvärderar din ansiktsstruktur och utformar en skräddarsydd behandlingsplan. Denna steg-för-steg guide säkerställer att du känner dig trygg och informerad genom hela processen.

Fillers haka - Fillerskliniken.se
Botox Stockholm

Resultat & Förväntningar

 • Omedelbara Förbättringar: Du kommer att märka en omedelbar förbättring av din käklinjes definition efter behandlingen.
 • Naturliga Resultat: Vårt mål är att förstärka ditt utseende på ett sätt som känns naturligt och äkta för dig.
 • Långvarig Effekt: Medan effekten varierar beroende på individ, kan resultatet av din behandling variera från 6 till 18 månader.

Att välja fillers för att förbättra käklinjen är ett effektivt sätt att uppnå det ansikte du önskar utan den risk och återhämtning som är förknippad med kirurgi. På vår klinik är vi dedikerade till att ge dig en personlig och säker behandlingsupplevelse, med resultat som förstärker din naturliga skönhet.

Kontakta oss redan idag

Mängder med Skönhetsbehandlingar utförda av certifierad personal!

Välj oss för fillerbehandling av käklinjen

Vår klinik står ut med sin expertis och ett personligt tillvägagångssätt för varje fillerbehandling av käklinjen. Här är några skäl till varför du bör välja oss:

 • Erfaren Personal: Våra legitimerade sjuksköterskor och specialister har den kunskap som krävs för att ge dig de bästa resultaten.
 • Skreddarsydda Planer: Vi utformar behandlingsplaner som speglar dina unika behov och önskemål, för en naturlig och harmonisk förbättring.
 • Säkerhet i Fokus: Vi använder endast högkvalitativa fillers och följer strikta säkerhetsprotokoll.
 • Tillfredsställande Resultat: Vårt mål är att du ska känna dig nöjd och självsäker med ditt utseende.

Välj oss för en säker och anpassad behandling med fokus på kvalitet och ditt välbefinnande.

FILLERS CLINIC

Mängder med Skönhetsbehandlingar utförda av certifierad personal!

Öppettider

Måndag - Fredag
07:00 -18:00

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Välkommen till Fillerskliniken, där vår grundare och drivkraft, Jian Amiri, står bakom vår framgångsrika verksamhet med över ett decenniums erfarenhet från några av Sveriges mest krävande akutenheter, inklusive Huddinge sjukhus, St Görans sjukhus och Danderyds akutmottagning. Med en solid grundutbildning som sjuksköterska från Röda Korsets Högskola och en specialisering inom medicin från det prestigefyllda Karolinska Universitetssjukhuset, kombinerar vår grundare djup medicinsk kunskap med en passion för patientvård.