Fillers Haka

Med fillers för hakan kan du uppnå en mer definierad haka och skapa en harmonisk balans till ditt ansikte. Vår klinik erbjuder skräddarsydda behandlingar med haka fillers som förstärker dina ansiktsdrag och förbättrar din profil, oavsett om du önskar en subtil förändring eller en mer markerad förbättring.

Vad är Fillers Haka?

Fillers haka är en estetisk behandling där dermalt filler, ofta baserat på hyaluronsyra, injiceras för att förbättra hakans form och volym. Denna icke-kirurgiska metod kan användas för att korrigera en rad olika bekymmer, såsom en tillbakadragen eller liten haka, ojämn haka, eller för att skapa en mer väldefinierad käklinje. Behandlingen är snabb, säker och skräddarsydd för att passa varje individs unika behov och önskemål.

Hur fungerar det? Hur går behandlingen till?

Behandlingsprocessen med fillers för hakan är noggrant utformad för att säkerställa bästa möjliga resultat:

  • Konsultation: Ett initialt möte där vi diskuterar dina mål med behandlingen och utvärderar din ansiktsstruktur för att bestämma den mest lämpliga strategin.
  • Förberedelse: Området rengörs och förbereds, och en lokalbedövande kräm kan appliceras för att minimera eventuellt obehag.
  • Injektion: Fillern injiceras noggrant i hakan för att uppnå önskad form och volym. Tekniken och mängden filler anpassas för att uppnå ett naturligt och harmoniskt resultat.
  • Eftervård: Efter behandlingen kan du återgå till dina dagliga aktiviteter med omedelbar effekt, även om viss svullnad eller rodnad kan förekomma de första dagarna.
Botox Stockholm
Fillers haka - Fillerskliniken.se

Varför välja Fillers Haka?

Fillers för hakan är ett populärt val för både män och kvinnor som önskar:

  • Förbättrad Profil: Skapa en mer väldefinierad och proportionerlig ansiktsprofil genom att förstärka hakans struktur.
  • Balanserade Ansiktsdrag: Hjälper till att balansera ansiktets proportioner och förbättra samspel mellan ansiktets olika delar.
  • Omedelbara och Anpassningsbara Resultat: Till skillnad från kirurgiska alternativ, ger fillers för hakan omedelbara resultat med minimal återhämtningstid och möjlighet till justeringar.
  • Minimala Risker: Eftersom behandlingen är icke-kirurgisk och fillers baseras på kroppsegna substanser, är riskerna och biverkningarna minimala.

Välj oss för dina Fillers Haka

På vår klinik är vi specialiserade på estetiska behandlingar med fillers, inklusive fillers för hakan. Vårt team av legitimerade sjuksköterskor och erfarna estetiska specialister är engagerade i att erbjuda personlig vård och skräddarsydda behandlingsplaner. Vi använder de senaste teknikerna och högkvalitativa fillers för att säkerställa att du känner dig nöjd med ditt nya utseende.

FAQ - Fillers Haka

Hur länge varar effekten av fillers för hakan?

Resultaten kan variera men håller ofta i 6 till 18 månader, beroende på typ av filler och din kropps naturliga nedbrytningsprocess.

Mildt obehag kan upplevas under injektionen, men behandlingen utförs med lokalbedövning för att göra processen så bekväm som möjligt.

Resultaten är omedelbara, men det slutgiltiga utseendet blir synligt när eventuell svullnad och rodnad har lagt sig, vanligtvis inom några dagar efter behandlingen.

FILLERS CLINIC

Mängder med Skönhetsbehandlingar utförda av certifierad personal!

 

Öppettider

Måndag - Fredag
07:00 -18:00

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Välkommen till Fillerskliniken, där vår grundare och drivkraft, Jian Amiri, står bakom vår framgångsrika verksamhet med över ett decenniums erfarenhet från några av Sveriges mest krävande akutenheter, inklusive Huddinge sjukhus, St Görans sjukhus och Danderyds akutmottagning. Med en solid grundutbildning som sjuksköterska från Röda Korsets Högskola och en specialisering inom medicin från det prestigefyllda Karolinska Universitetssjukhuset, kombinerar vår grundare djup medicinsk kunskap med en passion för patientvård.