Fillers Kindben

Ge ditt ansikte en vacker och naturlig definition med fillers för kindbenen. Vår klinik specialiserar sig på att skapa harmoniska ansiktskonturer som förstärker ditt naturliga utseende och förbättrar din självkänsla.

Botox Stockholm

Vad är Fillers Kindben?

Fillers för kindben är en estetisk behandling som syftar till att förstärka och definiera kindbenens kontur genom injektion av hyaluronsyra eller andra biokompatibla material. Denna typ av filler hjälper inte bara till att skapa en mer markerad kindbenstruktur, utan kan också bidra till ett lyftande effekt i hela ansiktet, vilket ger en ungdomligare och mer vaken look. Behandlingen anpassas efter varje individs unika ansiktsdrag och önskemål, vilket garanterar ett naturligt och tillfredsställande resultat.

Hur fungerar det? Hur går behandlingen till?

Vår process för fillers i kindbenen är utformad för att vara både trygg och effektiv, och innefattar följande steg:

  • Konsultation: Ett möte där vi noggrant diskuterar dina estetiska mål och utvärderar din ansiktsstruktur för att bestämma den mest fördelaktiga behandlingsplanen.
  • Förberedelse: Det aktuella området rengörs och förbereds. Vid behov kan en lokalbedövande kräm appliceras för att göra behandlingen så bekväm som möjligt.
  • Injektion: Fillern injiceras noggrant i kindbenen med en tunn nål eller kanyl, där mängden och injektionstekniken anpassas för att uppnå önskat resultat.
  • Eftervård: Efter behandlingen kan viss svullnad eller rodnad förekomma, men detta är temporärt och avtar vanligtvis inom några dagar.
Fillers haka - Fillerskliniken.se

Varför välja Fillers Kindben?

Att välja fillers för kindben erbjuder flera fördelar, såsom:

  • Förbättrad ansiktskontur: Skapar en mer definierad och estetiskt tilltalande kontur av kindbenen.
  • Balanserade proportioner: Kan hjälpa till att balansera ansiktets proportioner och framhäva dina naturliga drag.
  • Minimal återhämtning: Inget behov av kirurgi eller lång återhämtningsperiod, vilket gör det till ett bekvämt alternativ för många.
  • Omedelbara resultat: Du kan se en omedelbar förbättring, med slutresultat som fortsätter att förbättras när svullnaden lägger sig.

Välj oss för dina Fillers Kindben

På vår klinik prioriterar vi personlig rådgivning och skräddarsydda behandlingsplaner för att säkerställa att du uppnår de resultat du önskar med fillers för kindben. Vårt team av erfarna specialister använder sig av de senaste teknikerna och högkvalitativa produkter för att ge dig en säker och effektiv behandling.

Säkerhet - Finns det risker med behandlingen?

När det kommer till estetiska behandlingar med fillers, är säkerheten och välbefinnandet för våra kunder högsta prioritet. Behandlingen med fillers i kindbenen är i stort sett riskfri, särskilt när den utförs av en erfaren och välutbildad specialist.

Om du mot förmodan får något av följande symtom bör du höra av dig till oss eller söka vård hos en läkare:

  • Infektion: Om du får en kraftig svullnad och pulserande smärta i området efter en filler behandling bör du utreda om du har fått en infektion. Detta är viktigt att behandla på rätt sätt och du bör uppsöka läkare eller kontakta oss för rådgivning.
  • Allergisk reaktion: Om du får en allergisk reaktion så märks detta av snabbt, du bör då direkt uppsöka läkarvård. Det bästa är att veta om dessa allergier innan behandlingen och undvika den, men oftast vet man inte om den existerande allergin. Ett bra tips är därför att börja med en mindre volym vid första behandlingen för att se hur kroppen reagerar. (Dessa allergier är ovanliga och sker oftast hos patienter med andra redan existerande allergiproblem)

På vår klinik är alla behandlingar utförda av legitimerade sjuksköterskor som har genomgått omfattande utbildning inom estetisk medicin för att säkerställa högsta möjliga standarder av vård och precision.

Biverkningar efter behandlingen

Efter behandlingen kan vissa kunder uppleva mild ömhet, svullnad, eller rodnad i det behandlade området. Dessa är vanliga reaktioner och är vanligtvis mycket milda, indikerar den naturliga läkningsprocessen, och avtar oftast inom några dagar. Det är viktigt att komma ihåg att varje individs erfarenhet är unik, men allvarliga biverkningar är ovanliga när behandlingen utförs korrekt och med högkvalitativa produkter.

Genom att välja oss för din behandling med fillers i kindbenen kan du känna dig trygg i att du är i händerna på erfarna yrkespersoner som sätter din säkerhet och tillfredsställelse först.

FAQ - Fillers Kindben

Hur länge varar resultaten?

Resultaten kan variera, men vanligtvis håller effekten mellan 6 till 18 månader.

Obehaget är minimalt tack vare användningen av lokalbedövning, och de flesta patienter upplever endast ett lätt tryck eller stickande känsla.

De flesta patienter kan återgå till sina normala aktiviteter direkt efter behandlingen, även om det rekommenderas att undvika intensiv träning och värmeexponering under de första 24 timmarna.

FILLERS CLINIC

Mängder med Skönhetsbehandlingar utförda av certifierad personal!

 

Öppettider

Måndag - Fredag
07:00 -18:00

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Välkommen till Fillerskliniken, där vår grundare och drivkraft, Jian Amiri, står bakom vår framgångsrika verksamhet med över ett decenniums erfarenhet från några av Sveriges mest krävande akutenheter, inklusive Huddinge sjukhus, St Görans sjukhus och Danderyds akutmottagning. Med en solid grundutbildning som sjuksköterska från Röda Korsets Högskola och en specialisering inom medicin från det prestigefyllda Karolinska Universitetssjukhuset, kombinerar vår grundare djup medicinsk kunskap med en passion för patientvård.