Fillers under Ögonen
Expert på Tear Trough Fillers

På Fillers Kliniken förstår vi vikten av ett strålande och ungdomligt utseende. En vanlig orsak till ett trött och åldrat utseende är mörka ringar och fördjupningar under ögonen. Vår specialitet, Fillers under ögonen, erbjuder en skonsam och effektiv lösning för att återskapa ögonområdets fräschhet och lyster.

Fillers under Ögonen - Expert på Tear Trough Fillers | Fillerskliniken.se

Vad innebär Fillers under Ögonen / Tear Trough Fillers?

Fillers under ögonen, tekniskt benämnda som Tear Trough Fillers, använder hyaluronsyra för att varsamt återfylla och utjämna området under ögonen. Denna behandling riktar sig mot de mörka ringarna och fördjupningarna som kan ge ett trött och åldrat intryck. Genom att använda hyaluronsyra, en naturlig och säker substans, förbättrar vi hudens volym och struktur på ett naturligt sätt, vilket ger ett fräscht och vaket utseende.

Hur går behandlingen av fillers under ögonen till?

Att förbättra utseendet under ögonen och återfå en ungdomlig glöd har aldrig varit enklare. På F!LLERS CLINIC är vi specialiserade på att erbjuda skräddarsydda Tear Trough Fillers-behandlingar, utformade för att ge dig ett fräschare och mer utvilat utseende. Här är en steg-för-steg guide till hur behandlingsprocessen går till:

Steg 1: Personlig Konsultation

Din resa börjar med en personlig konsultation med en av våra erfarna specialister. Under detta möte diskuteras dina önskemål, förväntningar och eventuella hälsotillstånd för att säkerställa att behandlingen är lämplig för dig. Vi kommer också att förklara behandlingsprocessen i detalj och svara på alla dina frågor.

Steg 2: Förberedelse

Innan själva behandlingen inleds, kommer det behandlade området att rengöras noggrant för att minska risken för infektioner. Beroende på dina individuella behov och vår bedömning, kan en lokalbedövande kräm appliceras för att göra processen så bekväm som möjligt.

Fillers under Ögonen - Expert på Tear Trough Fillers | Fillerskliniken.se

Steg 3: Behandlingen

Med hjälp av en fin nål injicerar specialisten försiktigt fillern – vanligtvis baserad på hyaluronsyra – under huden i det område som ska behandlas. Tekniken och mängden filler anpassas för att matcha dina specifika behov och önskat resultat. Processen tar vanligtvis mellan 15 till 30 minuter.

Steg 4: Eftervård

Direkt efter behandlingen kan du märka viss svullnad eller blåmärken i det behandlade området – detta är normalt och bör avta inom några dagar. Vi kommer att ge dig detaljerade instruktioner om hur du bäst tar hand om området efteråt och tips för att minimera eventuella biverkningar. Du kommer också att få information om när det är lämpligt att återvända för en uppföljningskontroll eller ytterligare behandlingar.

Steg 5: Resultatet

De flesta patienter ser en omedelbar förbättring efter behandlingen, med slutresultatet som blir synligt när eventuell svullnad och blåmärken lagt sig. Resultaten kan variera, men de håller vanligtvis i sig från 6 till 12 månader, varefter du kan välja att göra uppföljningsbehandlingar för att upprätthålla ditt utseende.

Varför välja Fillers under Ögonen på F!LLERS CLINIC?

  • Direkt Förbättring: Våra kunder ser ofta en omedelbar skillnad efter deras behandling, med minskning av mörka ringar och en mer vaken blick.
  • Minimal Återhämtning: Denna icke-kirurgiska behandling innebär liten till ingen nedtid, vilket gör att du snabbt kan återgå till dina vanliga aktiviteter.
  • Långvariga Resultat: Resultaten av våra Tear Trough Fillers håller i upp till 12 månader, med möjlighet för uppföljningsbehandlingar för att bibehålla ditt nya, fräscha utseende.
  • Expertis och Personlig Vård: På F!LLERS CLINIC tar vi en individuell approach för varje kund, med fokus på dina specifika behov och önskemål. Vårt team av erfarna specialister garanterar att du får den bästa möjliga vård.
Fillers under Ögonen - Expert på Tear Trough Fillers | Fillerskliniken.se

Varför Välja F!LLERS CLINIC för Dina Fillers under Ögonen?

F!LLERS CLINIC är inte bara ledande inom estetiska behandlingar, utan också experter på skräddarsydda Tear Trough Fillers. Vi förstår vikten av detaljer och precision för att uppnå naturliga och tillfredsställande resultat. Med en kombination av högkvalitativ vård, avancerade tekniker och en djup förståelse för estetisk medicin, är vi här för att hjälpa dig uppnå det utseende du önskar.

Boka en konsultation hos oss idag och upptäck hur vi kan förvandla ditt utseende med fillers under ögonen, och ge dig tillbaka din naturliga lyster och utstrålning.

FILLERS CLINIC

Mängder med Skönhetsbehandlingar utförda av certifierad personal!

 

Öppettider

Måndag - Fredag
07:00 -18:00

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Välkommen till Fillerskliniken, där vår grundare och drivkraft, Jian Amiri, står bakom vår framgångsrika verksamhet med över ett decenniums erfarenhet från några av Sveriges mest krävande akutenheter, inklusive Huddinge sjukhus, St Görans sjukhus och Danderyds akutmottagning. Med en solid grundutbildning som sjuksköterska från Röda Korsets Högskola och en specialisering inom medicin från det prestigefyllda Karolinska Universitetssjukhuset, kombinerar vår grundare djup medicinsk kunskap med en passion för patientvård.