Fillers Näsa

Uppnå den näsprofil du alltid önskat med fillers för näsan. Vår klinik är specialiserad på att använda fillers för att harmonisera näsans utseende med resten av dina ansiktsdrag, oavsett om det gäller att justera nästippen, räta ut en ojämnhet, eller skapa en mer symmetrisk profil.

Fillers Näsa | Fillerskliniken.se

Vad är Fillers Näsa?

Fillers näsa är en icke-kirurgisk behandlingsmetod där en liten mängd dermalt filler, oftast baserat på hyaluronsyra, injiceras för att modifiera näsans form eller storlek. Denna teknik kan användas för att göra små justeringar av nästippen, minska synligheten av en ”buckla” på näsryggen, eller förbättra näsans övergripande proportioner i förhållande till ansiktet. Behandlingen är anpassningsbar och utformad för att uppnå naturliga resultat utan behovet av kirurgi.

Hur fungerar det? Hur går behandlingen till?

Fillers i näsan är en precis och målinriktad process som utförs med största omsorg:

  • Konsultation: Vi börjar med en noggrann genomgång av dina estetiska mål och utför en bedömning av din nässtruktur för att bestämma den mest fördelaktiga behandlingsstrategi.
  • Förberedelse: Behandlingsområdet rengörs och, om nödvändigt, bedövas med lokalbedövande kräm för att säkerställa din komfort under proceduren.
  • Injektion: En specialutbildad behandlare använder en fin nål för att noggrant injicera fillern på strategiska ställen i näsan för att uppnå önskat resultat.
  • Eftervård: Direkt efter behandlingen kan du uppleva viss svullnad eller rodnad, men dessa symtom är vanligtvis milda och tillfälliga.
Fillers Näsa | Fillerskliniken.se
Fillers Näsa | Fillerskliniken.se

Varför välja Fillers Näsa?

Många väljer fillers för näsan som ett icke-kirurgiskt alternativ för att förbättra och harmonisera näsans form med resten av ansiktet. Denna behandlingsmetod erbjuder en rad unika fördelar och möjligheter:

  • Förfinar Näsans Profil: Fillers kan effektivt justera nästippens position, minska en framträdande näsrygg eller fylla ut ojämnheter, vilket skapar en mjukare och mer proportionerlig näsprofil.
  • Omedelbar Effekt utan Kirurgi: Till skillnad från en rhinoplastik (näsoperation) ger fillers i näsan omedelbara resultat utan lång återhämtningsperiod, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för de som önskar snabba förändringar.
  • Minimala Risker: Eftersom ingreppet är icke-kirurgiskt och reversibelt, innebär det lägre risker jämfört med traditionell näskirurgi. Det är en säker metod för att förfina näsans utseende utan permanenta ändringar.
  • Anpassningsbar Behandling: Behandlingen med fillers är högst anpassningsbar. Det ger möjlighet att noggrant forma och justera näsans utseende tills önskat resultat uppnås, med möjlighet till justeringar över tid.

Välj oss för dina Fillers Näsa

På vår klinik prioriterar vi dina önskemål och strävar efter att uppnå det mest naturliga och tillfredsställande resultatet med näsfillers. Vårt team av certifierade sjuksköterskor och estetiska experter har djupgående kunskap och erfarenhet av att utföra fillersbehandlingar, med särskilt fokus på justeringar av näsan. Vi engagerar oss i varje steg av processen – från den inledande konsultationen till den efterföljande omsorgen – för att försäkra att du känner dig trygg och nöjd med ditt val.

Säkerhet - Finns det risker med behandlingen?

När det kommer till estetiska behandlingar med fillers, är säkerheten och välbefinnandet för våra kunder högsta prioritet. Behandlingen med fillers är i stort sett riskfri, särskilt när den utförs av en erfaren och välutbildad specialist.

Om du mot förmodan får något av följande symtom bör du höra av dig till oss eller söka vård hos en läkare:

  • Infektion: Om du får en kraftig svullnad och pulserande smärta i området efter en filler behandling bör du utreda om du har fått en infektion. Detta är viktigt att behandla på rätt sätt och du bör uppsöka läkare eller kontakta oss för rådgivning.
  • Allergisk reaktion: Om du får en allergisk reaktion så märks detta av snabbt, du bör då direkt uppsöka läkarvård. Det bästa är att veta om dessa allergier innan behandlingen och undvika den, men oftast vet man inte om den existerande allergin. Ett bra tips är därför att börja med en mindre volym vid första behandlingen för att se hur kroppen reagerar. (Dessa allergier är ovanliga och sker oftast hos patienter med andra redan existerande allergiproblem)

På vår klinik är alla behandlingar utförda av legitimerade sjuksköterskor som har genomgått omfattande utbildning inom estetisk medicin för att säkerställa högsta möjliga standarder av vård och precision.

Biverkningar efter behandlingen

Efter behandlingen kan vissa kunder uppleva mild ömhet, svullnad, eller rodnad i det behandlade området. Dessa är vanliga reaktioner och är vanligtvis mycket milda, indikerar den naturliga läkningsprocessen, och avtar oftast inom några dagar. Det är viktigt att komma ihåg att varje individs erfarenhet är unik, men allvarliga biverkningar är ovanliga när behandlingen utförs korrekt och med högkvalitativa produkter.

Genom att välja oss för din behandling med fillers kan du känna dig trygg i att du är i händerna på erfarna yrkespersoner som sätter din säkerhet och tillfredsställelse först.

FAQ - Fillers Näsa

Hur länge håller resultatet?

Resultaten från fillers i näsan kan variera men håller ofta mellan 6 till 18 månader.

De flesta klienter upplever minimalt obehag tack vare den lokala bedövningen som används före behandlingen.

Vår klinik erbjuder uppföljningsbesök för att justera eller korrigera behandlingsresultatet om så önskas.

FILLERS CLINIC

Mängder med Skönhetsbehandlingar utförda av certifierad personal!

 

Öppettider

Måndag - Fredag
07:00 -18:00

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Välkommen till Fillerskliniken, där vår grundare och drivkraft, Jian Amiri, står bakom vår framgångsrika verksamhet med över ett decenniums erfarenhet från några av Sveriges mest krävande akutenheter, inklusive Huddinge sjukhus, St Görans sjukhus och Danderyds akutmottagning. Med en solid grundutbildning som sjuksköterska från Röda Korsets Högskola och en specialisering inom medicin från det prestigefyllda Karolinska Universitetssjukhuset, kombinerar vår grundare djup medicinsk kunskap med en passion för patientvård.