Lipfillers – Fillers Läppar

Förstärk skönheten i ditt leende med skräddarsydda lipfillers från vår klinik. Upptäck hur denna enkla behandling inte bara förbättrar läpparnas volym och form, utan också stärker ditt självförtroende och framhäver ditt ansiktes naturliga skönhet.

Vad är Lipfillers?

Lipfillers, även kända som fillers för läpparna, är en populär estetisk behandling som syftar till att öka volymen, förbättra konturen och jämna ut fina linjer runt munnen för ett fylligare och mer definierat leende. Genom att använda hyaluronsyra, en substans som naturligt finns i kroppen och bidrar till att behålla fukt, ger lipfillers en mjuk och naturlig förbättring av läpparnas utseende. Behandlingen skräddarsys alltid för att matcha varje individs unika önskemål, vilket garanterar ett resultat som känns rätt för just dig.

Hur fungerar det? Hur går behandlingen till?

Behandlingsprocessen med lipfillers är både snabb och noggrant utförd för att säkerställa bästa möjliga resultat:

  • Förberedelse: Ett inledande samtal där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förväntningar. Läpparna och området runtomkring rengörs grundligt, och en lokalbedövningskräm appliceras för att minimera obehag under behandlingen.
  • Injektion: Med precision och varsamhet injicerar vår specialist fillern i förutbestämda områden av dina läppar och/eller läppkonturen för att uppnå den önskade effekten. Varje injektion är anpassad för att skapa en harmonisk och balanserad förbättring av dina läppar.
  • Eftervård: Omedelbart efter behandlingen kan du märka viss svullnad eller rodnad, vilket är normalt och vanligtvis försvinner inom ett par dagar. Vi ger dig detaljerade råd om hur du bäst tar hand om dina läppar efteråt för att maximera resultatet och minimera eventuella biverkningar.
Lipfillers – Fillers Läppar | Fillerskliniken.se

Varför välja Lipfillers?

Att genomföra en behandling av lipfillers är ett utmärkt sätt att förstärka ditt ansiktes naturliga skönhet genom att ge dina läppar den volym och form du alltid önskat. Fördelarna inkluderar:

  • Omedelbara Resultat: Du kommer att se en förbättring direkt efter behandlingen, med slutgiltiga resultat som framträder när eventuell svullnad lägger sig.
  • Skonsam och Säker: Behandlingen är icke-kirurgisk med minimala risker och biverkningar.
  • Anpassningsbar: Vi kan anpassa mängden filler för att uppnå ett resultat som känns naturligt för just dig.
  • Långvarig Effekt: Medan resultaten är temporära, varar de vanligtvis mellan 6 till 18 månader och kan enkelt uppdateras för att upprätthålla ditt nya utseende.

Välj oss för dina Lipfillers

Vårt team på kliniken är dedikerade till att leverera exceptionella resultat med lipfillers. Vi använder de senaste teknikerna och högkvalitativa fillers för att säkerställa att du får ett säkert och vackert resultat. Genom personlig konsultation skapar vi en behandlingsplan som reflekterar dina visioner och mål.

FAQ - Lipfillers

Kan jag använda läppstift direkt efter behandlingen?

Det rekommenderas att vänta minst 24 timmar innan du applicerar makeup på det behandlade området för att undvika irritation.

Under din konsultation kommer vi att diskutera dina önskemål och rekommendera den mängd filler som bäst uppnår det önskade resultatet, samtidigt som det ser naturligt ut.

Nej, effekterna är inte permanenta. Hyaluronsyran bryts ner naturligt av kroppen över tid, men du kan välja att upprepa behandlingen för att bibehålla dina resultat

FILLERS CLINIC

Mängder med Skönhetsbehandlingar utförda av certifierad personal!

 

Öppettider

Måndag - Fredag
07:00 -18:00

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Välkommen till Fillerskliniken, där vår grundare och drivkraft, Jian Amiri, står bakom vår framgångsrika verksamhet med över ett decenniums erfarenhet från några av Sveriges mest krävande akutenheter, inklusive Huddinge sjukhus, St Görans sjukhus och Danderyds akutmottagning. Med en solid grundutbildning som sjuksköterska från Röda Korsets Högskola och en specialisering inom medicin från det prestigefyllda Karolinska Universitetssjukhuset, kombinerar vår grundare djup medicinsk kunskap med en passion för patientvård.