Behandla Sura Mungipor med Fillers på Fillerskliniken

Välkommen till Fillerskliniken! Vi är specialister på estetiska behandlingar och erbjuder effektiva lösningar för att korrigera sura mungipor. Läs vidare för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att återfå ett fräscht och ungdomligt utseende.

Vad Är Sura Mungipor och Varför Uppstår De?

Sura mungipor är ett vanligt estetiskt problem där mungiporna pekar nedåt, vilket kan ge ett trött och surt utseende. Detta tillstånd kan bero på åldrande, förlust av volym i ansiktet, eller genetiska faktorer. När vi åldras förlorar huden sin elasticitet och volym, vilket kan få mungiporna att sjunka. Men du behöver inte oroa dig – det finns en effektiv lösning med fillers.

Hur Fillers Kan Förbättra Dina Mungipor

Fillers är injicerbara geler som innehåller hyaluronsyra, ett ämne som naturligt finns i kroppen. Hyaluronsyran hjälper till att återfukta och ge volym åt huden. Genom att fylla ut området kring mungiporna kan fillers lyfta och släta ut huden, vilket resulterar i ett mer positivt och ungdomligt utseende. Våra erfarna behandlare ser till att ge dig ett naturligt resultat som passar ditt ansikte.

Så Går Behandlingen Till

  • Konsultation: Första steget är en konsultation där vi går igenom dina mål och förväntningar. Vi diskuterar dina specifika behov och utformar en individuell behandlingsplan.
  • Behandling: Behandlingen tar vanligtvis 30-45 minuter och är relativt smärtfri tack vare bedövningskrämer. Vår expert använder en fin nål för att injicera fillern på strategiska platser runt mungiporna.
  • Eftervård: Efter behandlingen får du instruktioner om hur du bäst tar hand om det behandlade området för att säkerställa optimala resultat. Det är viktigt att undvika stark värme och intensiv fysisk aktivitet de första dagarna efter behandlingen.
Fillers under Ögonen - Expert på Tear Trough Fillers | Fillerskliniken.se
Fillers haka - Fillerskliniken.se

Fördelarna med Fillers för Sura Mungipor

  • Snabba resultat: Se en märkbar förbättring omedelbart efter behandlingen. Din hud kommer att se jämnare och fylligare ut direkt.
  • Ingen återhämtningstid: Du kan återgå till dina dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen, vilket gör det enkelt att passa in i en upptagen livsstil.
  • Naturligt utseende: Våra experter ser till att resultatet blir naturligt och harmoniskt med ditt ansikte. Vi strävar alltid efter att förbättra ditt utseende på ett subtilt sätt som framhäver din naturliga skönhet.

Boka Din Konsultation Idag!

Är du redo att förbättra dina mungipor och få ett mer positivt utseende? Kontakta oss idag för att boka din konsultation och ta det första steget mot ett mer självsäkert jag. Våra experter står redo att hjälpa dig att uppnå de resultat du önskar.

Vanliga Frågor om Fillers för Sura Mungipor

Hur länge varar resultaten?

Resultaten av fillers kan vara mellan 6-12 månader beroende på vilken typ av filler som används och din individuella metabolism.

De flesta upplever endast mild obehag eftersom vi använder bedövningskrämer för att minimera smärtan. Efter behandlingen kan det finnas lite svullnad eller blåmärken, men detta är tillfälligt.

Ja, fillers är säkra när de utförs av en erfaren och kvalificerad behandlare. Hyaluronsyra är en substans som naturligt förekommer i kroppen och har låg risk för allergiska reaktioner.

Absolut! Många väljer att kombinera fillers med andra estetiska behandlingar för att uppnå ett mer omfattande resultat. Under din konsultation kan vi diskutera vilka kombinationer som passar bäst för dig.

FILLERS CLINIC

Mängder med Skönhetsbehandlingar utförda av certifierad personal!

 

Öppettider

Måndag - Fredag
07:00 -18:00

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Välkommen till Fillerskliniken, där vår grundare och drivkraft, Jian Amiri, står bakom vår framgångsrika verksamhet med över ett decenniums erfarenhet från några av Sveriges mest krävande akutenheter, inklusive Huddinge sjukhus, St Görans sjukhus och Danderyds akutmottagning. Med en solid grundutbildning som sjuksköterska från Röda Korsets Högskola och en specialisering inom medicin från det prestigefyllda Karolinska Universitetssjukhuset, kombinerar vår grundare djup medicinsk kunskap med en passion för patientvård.